• Moshiki
  • New Collection = Coming Soon
    New Collection = Coming Soon

    We zitten met smart op de nieuwe collectie van Moshiki te wachten. Zodra deze binnen is komt hij hier online.

    Kan je niet wachten en wil je weten welke items en wanneer we de Moshiki nieuwe collectie binnen verwachten? Neem dan…

Moshiki

Moshiki Kleding

Moshiki staat voor  eigentijdse kleding met een tikkeltje vintage. 
De prints van Moshiki  ontstaan doordat ze fantasie en ideeen laten sprankelen en omzetten naar het drukken op de stoffen. 
Door de toewijding van Moshiki en het verlangen naar creativiteit komen de prints op een stijlvolle en authentieke manier tot    leven.  Geen honderd in een dozijn, maar toch middenin  de trends.  

Moshiki; Mode met aantrekkingskracht 

 Met gevoel voor vorm en recht vanuit het hart, het unieke van het leven uitdrukken in buitengewone ontwerpen. 
Dat is wat Moshiki doet.  Mode met een fantastische aantrekkingskracht. Voor iedereen die iets speciaals wil maar niet teveel uit de pas wil lopen. 

Moshiki blijft trouw aan zijn fantasierijke, kleurrijke stijl, is trendy zonder mainstream te zijn en ontwerpt kleding die niet alleen iedereen kan dragen, maar er ook nog eens verdomd goed uitziet. Wat ook is gebleven en zal blijven, is de menselijkheid van het label. Ook vandaag de dag laat Moshiki elke dag zien dat eerlijke arbeidsomstandigheden, hechte vriendschappen, onderlinge uitwisseling, gepast klantrespect en eerlijke prijzen mogelijk zijn.

Moshiki; eerlijk en fair trade 

Bij Moshiki vinden ze het belangrijk dat alle Moshiki- medewerkers onder eerlijke omstandigheden kunnen produceren. dat wil zeggen; Eerlijke handel, eerlijk loon, geen kinderarbeid en veilige werkomstandigheden.  

 Eerlijke handel is iets dat Moshiki  niet alleen na aan het hart ligt, maar ook geleefd wordt.  De  partners bedanken Moshiki met hun toewijding en passie, die terug te zien is in de liefdevol vervaardigde en met de hand genaaide kledingstukken.   Kwaliteit die niet alleen tastbaar is, maar ook draagbaar! Door het dragen van  Moshiki kleding draag je je eigen steentje bij    aan een eerlijke wereld. 

Moshiki Kleding kopen

Bij Bie Anja vind je de huidige collectie van  Moshiki. Kom langs in de  winkel of shop online

Moshiki Mondkapjes

Door de wereldwijde  Covid-19 pandemie is het dragen van mondkapjes op veel plaatsen verplicht.   Ga voor duurzaam en kies een fair trade, herbruikbaar mondkapje van Moshiki  met een leuke print.  
Ook de Moshiki Mondkapjes vind je bij Bie Anja.  

© 2021 - 2023 Bieanja | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel