Blutsgeschwister

BLUTSGESCHWISTER

Blutsgeschwister  is ontzettend herkenbaar aan  de merksymbolen - kruis, hart en anker, Deze komen   voort uit de zeevaart. Toch staan ze voor de Blutsgeschwister familie voor  geloof in het individu, liefde voor creativiteit en een    nuchtere houding. Blutsgeschwister volgt   geen trends, maar hun eigen reis door het creëren van zorgeloze werelden geïnspireerd door tijdreizen. Blutsgeschwister kleding is   tijdloos - hun lange levensduur is een bewijs van het duurzame productontwerp!

Blutsgeschwister kleding

Blutsgeschwister werd in Stuttgart opgericht door een kleine kring van visionairs, vrije geesten en hedonisten. In 2009 vertrok het moederschip naar Berlijn en vanuit daar creëren zij nu hun uitgesproken jurken, tops, broeken, vestjes en jassen. Blutsgeschwister blijft verrassen met bijzondere ideeën, patronen, kleuren en verhalen en willen graag een glimlach op ieder gezicht toveren en deze daar heel lang houden.

Blutsgeschwister  online kopen

Blutsgeschwister jurken, rokken, tops en jassen koop je eenvoudig online bij Bie  Anja.   We helpen je graag met het uitzoeken van de leuke Blutsgeschwister kleding.   Keuzestress bij zoveel leuks? Bie Anja helpt je graag! Neem contact met ons op of   kom winkelen in Heythuysen in de leukste winkel van Heythuysen.  

© 2021 - 2022 Bieanja | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel