Meest gestelde vragen over wasparfum

Wat doet wasparfum

Wasparfum zorgt ervoor dat je was lekker ruikt zonder  veel extra werk. Je voegt  een paar druppels wasparfum toe aan de wasbeurt  en je bent gegarandeert dan  een langdurige  geurboost van je was, een heerlijke ruikende kledingkast en nooit meer muf  ruikende  kleding.  Dat lekkere geurtje al na een uur weg? Niet met Wasparfum. Door  te kiezen voor hoogwaardige ingrediënten blijft de geur van wasparfum wel 10 keer langer hangen dan   de geur van wasmiddel en wasverzachter.

Hoe gebruik ik wasparfum

Heel simpel, Je voegt een paar druppels  wasparfum toe aan het wasverzachterbakje en de machine doet de rest. 
Dus wasmiddel in het gewone bakje  en een paar druppels wasparfum in het wasverzachterbakje.  Hierdoor  wordt het parfum volledig opgenomen tijdens de laatste spoeling.

Hoeveel wasparfum heb ik nodig

Wasparfum is erg zuinig in gebruik.  Door een slimme verpakking met een uniek druppelaar is morsen onmogelijk. Een paar druppels op een volle trommel was is al voldoende. Zo  kun je met    500 ml wasparfum   wel 100 wasbeurten  van een heerlijke geur voorzien.  1 ml per  kilo was is voldoende met een max. van 5 ml per wasbeurt. 

wasmiddel & wasverzachter + wasparfum

Dat kan. Al naar gelang je voorkeur natuurlijk. Je wasmiddel maakt  je was schoon en de wasparfum laat hem heerlijk ruiken.  Dus voor een schone, frisse en heerlijk ruikende was is dat voldoende. Ben je fan van erg zachte was dan voeg je ook  wasverzachter toe.   Let hierbij alleen goed op dat wasverzachter de  kleding valer en vetter kan  maken. Ben dus  zuinig met  wasverzachter.    Gek  op de geur van wasverzachter? Voeg dan een paar druppeltjes wasparfum toe en laat de wasverzachter achterwege.  Wasparfum behoudt de  lekker geur  wel 10 x langer dan  wasverzachter.

Kan wasparfum in de witte en gekleurde was

Ja,   de Wasparfums  van Le Essenza di Elda  zullen witte was niet grauw maken en gekleurde was niet  valer maken. 
Wasparfum voorziet  je  witte en gekleurde was wel van een heerlijke  langdurende geur.  

Waarom wasparfum en geen waskorrels

Waskorrels voeg je  rechtstreeks toe in de trommel en komen dus tussen je was. Wasparfum  gaat in veel kleine hoeveelheid via het wasverzachter bakje  gemengd met water door je kleding heen. Hierdoor is de verdeling veel beter en veiliger voor je kleding. 

Kan ik Wasparfum gebruiken Voor De Babywas

Omdat de heerlijke geuren van Le Essenza di Elda parfum bevatten, raadt Bie Anja aan om dit voorzichtig te proberen. Je kindje is je meest kostbare bezit. Wasparfum is een parfum dat je toevoegt aan de was. Het bevat geen parabenen, UPVB stoffen en PBT stoffen. Maar je wilt het allerbeste voor je baby. En dat willen wij ook. Twijfel je? Dan kan je proberen om eerst een klein wasje te doen. Bijvoorbeeld een knuffel of een broekje om te testen hoe je kleintje er op reageert.   Een heerlijke wasparfum voor je babywas is  de Wasparfum Dolce , die  je bij Bie Anja    vindt in  100 ml  en 500 ml

 

© 2021 - 2024 Bieanja | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel