Cadeau

Cadeau

Ook voor cadeautjes ben je bij Bie Anja aan het juiste adres. Je kan natuurlijk altijd een geurtje  geven of een lekker geurende huisparfum.
Maar als je eens iets anders dan anders wil geven, kijk dan eens tussen de kletspotten. Of geef eens een lekker kopje thee met een mooi gesprek (al dan niet aangevuld met een leuke mok van Blond Amsterdam).
Kun je niet kiezen… denk dan eens aan een 100% leuk cadeautje.
En als je dan nóg niet kan kiezen, dan heeft Bie Anja nog veel meer leuke cadeautjes. Kijk lekker rond op de webshop o fkom langs in de  winkel. Inspiratie nodig? Neem gerust contact met ons op.

Kletspotten

Kletspotten staan garant voor ouderwets gezellig tafelgesprekken. Kletspotten zijn decoratieve glazen potten of mooie doosjes vol kaarten met grappige vragen, stellingen of hilarische dilemma’s. 
Kletspotten hebben geen spelregels, alleen maar unieke vragen en dilemma’s. Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor jong en oud? Kies een Kletspot! Bij Bie Anja kun je eenvoudig je favoriete kletspot bestellen. We pakken hem leuk voor je in en leveren hem desgewenst meteen bij de diegene die jij een cadeau wil geven. 

100% leuk

100% leuk is een merk met cadeautjes in alle prijsklassen en allerlei varianten. Zo vind je altijd het juiste 100% leuk cadeau. Voor hem, voor haar of voor jezelf!

Een cadeau van 100% leuk is leuk om te geven én leuk om te ontvangen. Laat je verrassen door de 100% leuk assortiment van Bie Anja en bestel 100% leuk online of laat je verrassen door het assortiment en kom kiezen onze winkel in Heythuysen.

Thee en een mooi gesprek

Nederland is bij uitstek een land om even een theetje te doen, samen een bakkie koffie te drinken. Met Thee en een mooi gesprek  kom je niet met lege handen op de thee. Deze thee staat garant voor een bijbehorend mooi gesprek. Deze thee is namelijk niet alleen leuk verpakt in een mooi potje gevuld met losse thee, maar bevat naast een thee-ei en houten lepeltje ook 25 vraagkaartjes.
Thee en een mooi gesprek is verkrijgbaar in 9 gesprekthema’s en 13 verschillende smaken thee.
Ieder potje heeft zijn eigen unieke samenstelling en boodschap op het etiket aan de voorkant.

Nog heel veel meer leuke cadeautjes

Bij Bie Anja vind je  nog veel meer leuke cadeautjes, spelletjes en meer. Dit steeds wisselende assortiment zorgt ervoor dat je steeds weer het perfecte cadeautje vind bij Bie Anja… verrassend anders...

                

© 2021 Bieanja | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel