Wasparfum Diamante Ylang-Ylang 100 ml

Artikelnummer: ylang-100
Artikel 3 van 18
€ 9,99 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Wasparfum Diamante ylang-ylang 100 ml

Als  variant op het    klassieke Diamante wasparfum   is er het Wasparfum Diamante Ylang-Ylang van      Le Essenze di Elda. Deze 'alround geur' werkt fantastisch voor alle soorten kleding of    textiel en laat een zachte, bloemige en    exotische geur achter op (werk) kleding, gordijnen en alle andere soorten textiel.

Ylang Ylang wordt vertaalt als bloem der bloemen. Als je de geur ruikt begrijp je waarom. Zo bijzonder!
Heel strikt vertaalt komt het van het woord ilang-ilang, wat parfum boom, boom of wildernis betekent.

Het woord komt uit de Tagalog taal die gesproken wordt door een kwart van de bevolking van de Filipijnen. De cananga odorata boom waar de bloem aan groeit is afkomstig uit Oost-Azië en komt ook voor in Midden- en Zuid- Amerika. De   bloemen   van deze boom   zijn   geel met lange smalle bloemblaadjes. Deze   geven een heerlijke geur    af. De geur van deze bloemen is goed te combineren met parfums van andere bloemen. Het geeft elegantie, textuur en originaliteit aan een parfum.

Diamante ylang-ylang Wasparfum Geur

Deze wasparfum is een zacht bloemig parfum, met exotisch met een vleije jasmijn en narcis. Eigenlijk de diamante met een vleugje Ylang-Ylang. 

Hoe gebruik ik wasparfum

Bij normaal gebruik  heb  je    ongeveer 5 ml wasparfum per volle trommel nodig, daardoor is een  fles van 100ml in totaal goed voor ongeveer 20x wassen.  Wasparfum is een toevoeging aan je reguliere wasmiddel. Gebruik dus je gewone, favoriete wasmiddel en doe enkele druppels in het wasverzachterbakje waardoor de parfum volledig wordt opgenomen tijdens de laatste spoeling. (max. 5 ml. per volle wastrommel)

Wasparfum kopen

Wasparfum kopen doe je bij Bie Anja.  In het leukste winkeltje van Heythuysen  kun je alle geuren komen ruiken en kopen. Uiteraard kun je   ook online  wasparfum bestellen bij  Bie Anja.   Meer weten over  wasparfums  van Bie Anja ? Neem   contact  met ons op  of kijk of je   vraag hier tussen staat

 

© 2021 - 2024 Bieanja | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel