Wasparfum Marsiglia met Marseille zeep 100 ml

Artikelnummer: MARSEILLE-100
Artikel 6 van 18
€ 9,99 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Wasparfum Marsiglia met Marseille Zeep geur 100 ml 

Marsiglia oftwel Marseille is bekend vanwege de heerlijke, klassieke en authentieke zeep die zijn oorsprong heeft in Marseille. De romige boterzachte zeep doet je denken aan de geur van vroeger.
Puur, fris en schoon zoals ooit het wassen met een geur bedoeld was.   perfect voor het wassen van  handdoeken, plaids, gordijnen, beddengoed.
Het ambachtelijke en authentieke recept uit de 17e eeuw van de heerlijke Marseille zeep heeft Le Essenze die Elda     weten te ontdekken en  geïnspireerd tot het maken van een Wasparfum met de geur van Marseillezeep.

Marsiglia met Marseille Zeep geur Wasparfum 

 

Wasparfum Marsiglia is zo genoemd om dat deze ruikt naar Marseille zeep. Marseille is een milde zeep en heeft al honderden jaren een vertrouwde geur.    Denk aan de geur van de zilte zee gemengd met natuurlijke olijfolie, het zuiverende van soda en de frisse geur van citrusvruchten.

Waar Komt Marseille Zeep / Savon De Marseille Vandaan?

Marseille zeep wordt ook wel Savon de Marseille genoemd. Oorspronkelijk is het een hard stuk zeep dat gemaakt is van olie afkomstig van plantaardige oliën. Deze werden zo’n zeshonderd jaar lang geproduceerd in het gebied rond Marseille.

Is Het Verschil Tussen Marseille Zeep En Savon De Marseille Zeep?

Het is een verschillende naam voor hetzelfde product. Voor zover bekend maakte een zeepmaker in 1370 de eerste Marseille zeep. In 1688 regelde Lodewijk XIV van Frankrijk bij wet dat alleen olijfolie gebruikt mocht worden voor Savon de Marseille. Gedurende de 17e eeuw bleef de zeep groeien in populariteit. Later is de wet gewijzigd zodat ook andere oliën gebruikt mochten worden voor Marseille zeep. Traditioneel wordt de zeep gemaakt  van zeewater  uit de Middelandse zee, olijfolie en as van zeeplanten.

Hoe gebruik ik wasparfum

Bij normaal gebruik  heb  je    ongeveer 5 ml wasparfum per volle trommel nodig, daardoor is een  fles van 100ml in totaal goed voor ongeveer 20x wassen.  Wasparfum is een toevoeging aan je reguliere wasmiddel. Gebruik dus je gewone, favoriete wasmiddel en doe enkele druppels in het wasverzachterbakje waardoor de parfum volledig wordt opgenomen tijdens de laatste spoeling. (max. 5 ml. per volle wastrommel)

Wasparfum kopen

Wasparfum kopen doe je bij Bie Anja.  In het leukste winkeltje van Heythuysen  kun je alle geuren komen ruiken en kopen. Uiteraard kun je   ook online  wasparfum bestellen bij  Bie Anja.   Meer weten over  wasparfums  van Bie Anja? Neem   contact  met ons op  of kijk of je   vraag hier tussen staat

© 2021 - 2024 Bieanja | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel