Wasparfum Lavanda met Lavendel 100 ml

Artikelnummer: LAVENDEL-100
Artikel 7 van 18
€ 9,99 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Wasparfum Lavanda met Lavendel geur 100 ml

Typische lavendelgeur is het eerst dat je ruikt als je de wasmachine opendoet, maar door de zachte musk  ondertonen ruik je ook meteen de zwoele zomeravond. 

Ook ruik je een kleine frisse ondertoon in deze Lavande wasparfum, hierdoor wordt deze waspaarfum geur  bijzonder geschikt maakt voor bijv. je kleding, handdoeken, gordijnen, lingerie en uiteraard: beddengoed!
Want hoe fijn slaap je straks onder de fris gewassen lakens die gewassen zijn in Lavanda?

Tip: doe enkele druppels in je diffuser in de keuken/woonkamer of buiten in een klein schaaltje? Prima anti muggenmiddel!

Lavendel staat erom bekend dat het een rustgevende werking heeft op de mens. Wanneer je de heerlijke lavendelgeur waarneemt, kom je meteen tot rust. In de Griekse tijd werd het al gebruikt als geurstof in massageolie om lekker te ruiken en als rustgevend middel. De lavendelstruik staat symbool voor vriendschappelijke liefde, als tegenhanger ook wel het symbool voor eenzaamheid. Verder vertegenwoordigt lavendel ook wel begrippen als bewondering en schoonheid.

lavanda Waspafum Geur

De geur van Lavanda wasparfum is niet moeilijk te omschrijven.   Deze  wasparfum heeft  een typische lavendelgeur, maar door het toevoegen van zachte musk ondertonen, ruikt Lavande wasparfum zwoel als een heerlijke zomeravond. 

 

Hoe gebruik ik wasparfum

Bij normaal gebruik  heb  je    ongeveer 5 ml wasparfum per volle trommel nodig, daardoor is een  fles van 100ml in totaal goed voor ongeveer 20x wassen.  Wasparfum is een toevoeging aan je reguliere wasmiddel. Gebruik dus je gewone, favoriete wasmiddel en doe enkele druppels in het wasverzachterbakje waardoor de parfum volledig wordt opgenomen tijdens de laatste spoeling. (max. 5 ml. per volle wastrommel)

Wasparfum kopen

Wasparfum kopen doe je bij Bie Anja.  In het leukste winkeltje van Heythuysen  kun je alle geuren komen ruiken en kopen. Uiteraard kun je   ook online  wasparfum bestellen bij  Bie Anja.   Meer weten over  wasparfums  van Bie Anja ? Neem   contact  met ons op  of kijk of je   vraag hier tussen staat

© 2021 - 2024 Bieanja | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel