Wasparfum Perla 100 ml

Artikel 8 van 18
€ 9,99 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Wasparfum perla 100 ml

Wasparfum Perla heeft    een verfijnde, fris zachte geur. Hierdoor is deze wasparfum heel geschikt voor het wassen van gordijnen en linnengoed en alle soorten kleding. 

De italiaanse benaming voor parels is perla en dat  past geod bij deze geur. Parels vormen  zich in, als wijze van reactie,  in    oestervormige zeemossels, zoetwatermosssels of in slakken.  De parel is één van de mooiste 'edelstenen' die overal ter wereld    worden gevonden. De romeinen beschouwden parels  als symbool van macht, wijsheid en geluk.   

Perla Wasparfum Geur

Wasparfum  Perla is een bloemenparfum met een doorslaggevend karakter, vergezeld van een  boeiende mix van houtgeuren en fruitaroma's.  Perla heeft een zoete bloemengeur van Mimosa en Jasmijn met een zachte musk ondertoon.

In de smalle straatjes van Italië   merk je vooral de geur van uitlaatgassen, pruttelende pastasaus en af en toe een beetje wasmiddel van de was die boven je hoofd  op de wind meebeweegt.  Dichter bij de   Italiaanse  zee ruik je de geur van  het zoute water, de heerlijke mimosa en jasmijn die de warmte en zachtheid meegeven aan de heerlijke geur van Perla Wasparfum.

Perla wasparfum;  Bekend als  LINDA. Favorite 

        Bekend en onbekend Nederland is fan van  Wasparfums  van Le Essenza di Elda.
        Zo liet Linda de Mol  en haar redactie al weten in de LINDA. 194 dat ze fan zijn van   Wasparfum Perla
        die  je bij Bie Anja kan kopen in   100 ml  en   500 ml. 

 

Hoe gebruik ik wasparfum

Bij normaal gebruik  heb  je    ongeveer 5 ml wasparfum per volle trommel nodig, daardoor is een  fles van 100ml in totaal goed voor ongeveer 20x wassen.  Wasparfum is een toevoeging aan je reguliere wasmiddel. Gebruik dus je gewone, favoriete wasmiddel en doe enkele druppels in het wasverzachterbakje waardoor de parfum volledig wordt opgenomen tijdens de laatste spoeling. (max. 5 ml. per volle wastrommel)

Wasparfum kopen

Wasparfum kopen doe je bij Bie Anja.  In het leukste winkeltje van Heythuysen  kun je alle geuren komen ruiken en kopen. Uiteraard kun je   ook online  wasparfum bestellen bij  Bie Anja.   Meer weten over  wasparfums  van Bie Anja ? Neem   contact  met ons op  of kijk of je   vraag hier tussen staat

© 2021 - 2024 Bieanja | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel